بستن پنجره

آزمون تافل TOEFL چیست؟ اطلاعات کامل در مورد آزمون تافل TOEFL

آزمون تافل TOEFL

آزمون تافل TOEFL چیست؟ اطلاعات کامل در مورد آزمون تافل TOEFL

TOEFL مخفف عبارت زیر است:
Test of English as a Foreign Language
به معنی: آزمون انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی.
آزمون تافل ( TOEFL ) توسط سرویس سنجش تحصیلی (ETS) دانشگاه پرینستون ( Princeton) برگزار میشود. این آزمون، مهارت در بخش های شنیداری، گفتاری، نوشتاری و درک مطلب انگلیسی را مورد سنجش قرار میدهد.
نمره این آزمون به مدت دو سال اعتبار دارد.

آزمون تافل به سه صورت متفاوت برگزار میشده:

۱- روش کامپیوتری (CBT یا Computer-Based Test): این روش قدیمی بوده و دیگر انجام نمیشود.
۲- روش کتبی یا کاغذ و قلم (PBT یا Paper-Based Test): این روش معمولا در مناطقی که امکان برگزاری آزمون اینترنتی وجود ندارد برگزار شده و مراکز معدودی آن را انجام میدهند. روش کتبی نیز همانند روش کامپیوتری در حال منسوخ شدن است.
۳- روش اینترنتی (IBT یا Internet-Base Test): این روش رایج ترین و بهترین روش آزمون تافل بوده و در ایران نیز برگزار میشود.

*****************************

آزمون تافل TOEFL اينترنتي TOEFL IBT

در این نوع آزمون شرکت‌کنندگان بایستی در تاریخ‌های مشخص شده در محل حوزه آزمون حضور پیدا کرده و از طریق اینترنت آزمون را برگزار کنند. فاصله زمانی بین شرکت در آزمون و دریافت نتیجه بر روی اینترنت حدود دو هفته می‌باشد.
مدت امتحان ۴ ساعت است و دارای ۴ بخش Reading ، Listening، Speakingو Writingاست. یادداشت برداری در این روش بر خلاف روش کاغذی مجاز است. آزمون تافل اينترنتي امتيازي بين صفر و ۱۲۰ دارد. امتياز هر بخش بين ۰ – ۳۰ است.

******************************

بخشهاي مختلف آزمون تافل TOEFL اينترنتي:

۱- بخش خواندن و درک مطلب Reading

این بخش از آزمون تافل شامل 4 تا 7 متن می باشد که هر متن حدودا دارای 700 کلمه است و تمام متن ها شامل موضوعات اکادمیک و دانشگاهی است . امکان یافتن متن های در یک کتاب مربوط به رشته کارشناسی وجود دارد . دانش آموزان سوالاتی در مورد ایده اصلی متن، جزئیات، استنتاج، اطلاعات ضروری، درج جمله، واژگان و ایده های کلی متن پاسخ می دهند.

۲- بخش شنيداري Listening

این بخش از که از 6 سوال 3 تا 5 دقیقه ای تشکیل شده توانایی شما را در درک کلمات انگلیسی نشان می دهد . این بخش شامل دو مکالمه دانش آموزان و 4 سخنرانی علمی و دانشگاهی است . تمام مکالمات و سخنرانی های این بخش تنها یک بار پخش خواهد شد و امتحان دهندگان هنگام پخش باید یاداشت برداری کرده و پس از پایان آن ، جواب ها را وارد نمایند . هر مکالمه دارای حدودا 5 سوال و سخنرانی ها دارای 6 سوال می باشد . سوالات میزان توانایی شما در درک ایده اصلی متن، جزئیات مهم، مفاهیم، روابط بین ایده ها، سازمان اطلاعات، هدف سخنران و نگرش سخنران را اندازه گیری می کند.

3- بخش گفتاري Speaking

بخش گفتاری شامل 6 قسمت است، دو قسمت مستقل و 4 قسمت یکپارچه . در دو قسمت مستقل امتحان دهنده نظرات خود را در مورد موضوعات آشنا ارایه میدهد . توانایی امتحان دهنده در صحبت خود به خود و انسجام در انتقال مطلب به صورت واضح ، ارزیابی می شود . در دو وظبفه و بخش یکپارچه ، امتحان دهنده یک متن کوتاه را مطالعه می کند و بعد به یک سخنرانی دانشگاهی یا یک مکالمه در مورد زندگی دانشجویی گوش میدهد و با تلفیق متن و شنیده ها به سوالات جواب می دهد . دو قسمت یکپارچه باقی مانده امتحان دهنده به یک سخنرانی دانشگاهی یا یک مکالمه در مورد زندگی دانشجویی گوش میدهد و بعد به سوالات پاسخ میدهد در وظایف یکپارچه توانایی امتحان دهنده در ترکیب و انتقال اطلاعات متن و شنیداری مورد ارزیابی قرار می گیرد . قبل از شروع بخش گفتاری به امتحان دهنده مقداری زمان برای آماده شدن می دهند.

4- بخش نوشتاري Writing

این بخش توانایی امتحان دهنده را در نحوه نوشتن متن به صورت دانشگاهی اندازی گیری میکند که شامل دو قسمت یکپارچه و مستقل می باشد . در قسمت یکپارچه امتحان دهنده یک متنی را درباره موضوعی دانشگاهی مطالعه می کند و بعد صحبتهایی را در مورد همان موضوع به صورت شنیداری گوش می کند و امتحان دهنده باید نکات مهم در متن گفتاری را یاداشت و توضیح دهد چگونه این صحبت ها با نکته کلیدی متن در ارتباط هستند . در قسمت مستقل امتحان دهنده نظر خود را در مورد یک موضوع به صورت مقاله می نویسد که بعدا توسط 4 نفر مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

اینستاگرام اپلای تهران

کانال تلگرام اپلای تهران

 

نظر شما درباره این مطلب چیست؟
  • عالی 
  • خوب 
  • معمولی 
  • بد 
  • بی فایده 

4 دیدگاه‌

  1. مطلب بسیار خوبی بود.ممنون

  2. سلام.واقعا وبسایت خوبی دارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: شما اجازه کپی برداری از مطالب این سایت را ندارید